Hockey är en tuff och aggressiv sport som är rolig att titta på. Det händer mer i hockey än det gör i fotboll eller någon annan idrott och sporten är mer varierad än många andra bollsporter. Om du kollar på en bra hockeymatch så får du förhoppningsvis se läckra dragningar, snygga passningar, tunga tacklingar och vackra mål. Det kommer också bjudas på heta känslor, gruff och kanske även något rejält slagsmål. Hockeyn har många spännande inslag. Sporten är även en fantastisk TV-sport och avnjutes bäst framför en storbilds – TV i glada vänners sällskap, kanske med ett par tips och odds på fickan. Det ökar den redan höga spänningen.

Att spela på odds i hockey kan vara riktigt roligt och spännande. Det bästa med det är kanske att man inte bara kan spela på de svenska serierna. Du kan även spela på odds på de Amerikanska ligorna där NHL är störst. I den spelar det dessutom flera svenskar, alltså kan du följa din favoritspelare från hemmalaget ända bort till en annan kontinent och se hur han klarar sig ”over there”. Hockey kan vara en av de mest spännande lagsporterna att spela på eftersom att det händer så mycket i en match.

Här får du veta mer om ishockeyns historia – såväl internationellt som i Sverige. Du får också veta hur du lättast och bäst kan spela på denna spännande sport och du får också förklarat om hockeytermer som frekvent används inom sporten, som kanske inte alltid är så lätta att förstå för den som inte redan är hockeyfrälst. Det finns många regler och uttryck inom hockeyn, och sporten blir än intressantare om man har koll på dem, anser vi. Vi hoppas att sajten kommer att öka ditt hockeyintresse, att du finner artiklarna läsvärda och att du hittar lite kul kunskap som du kan ha nytta av. Nu kör vi så det ryker!