Ishockey är inte alls en lika global sport som fotboll och spelmöjligheterna är mindre. Många brittisk ägda spelbolag prioriterar inte hockey särskilt högt eftersom sporten är väldigt liten i Storbrittanninen. Trots det finns det goda spelmöjligheter på hockey och ett fåtal bolag har även specialiserat sig på ishockey. Antalet ligor som du kan spela på – så kallad betting – har ökat markant de senaste åren; det är inte bara längre NHL och Elitserien som är spelbara. Vad sägs om att spela på den danska ligan, ditt lokala favoritlag i division 1 eller en match i högsta serien i Italien? I dag är det fullt möjligt.

Sportens stora variation medför även närmast oändliga spelmöjligheter. Du kan spela på vem som vinner skytteligan i ett slutspel, vem eller vilket lag som gör det första målet i en match eller hur en period slutar, för att bara a några exempel.

De ledande spelbolagen på hockey är Ladbrokes, Bwin och Expekt. De erbjuder spel på en mängd ligor, internationella turneringar och mycket annat. Ett bra alternativ, med förnämlig start- bonus , ärr även amerikanska Book Maker. Här får du även mycket statistik till din hjälp; ett viktigt faktum inom hockey som gör det lättare att analysera utgången av kommande matcher. Hos dem hittar du mängder av matcher och spelkombinationer. Du kan spela på alla de tunga internationella turneringarna såsom IIHF-VM och OS.

För en introduktio
n till den nordamerikanska hockeyn är www.nhl.com helt ovärderlig. På denna officiella webbplats för NHL hittar du all tänkbar statistik. Bra att ha med sig i bagaget när du ska satsa ett par hundringar på vilket lag som tar hem Stanley Cup på försommaren och lär dig mer om betting genom att gå bettingskolan på nätet.